Termékek és beszállítók

Nem csak az itt felsorolt gyártók termékeit forgalmazzuk, ezért érdemes felhívnia cégünket akkor is, ha itt nem található terméket vagy gyártó termékét keresi. A széles választék mellett rendkívül kedvező árakat és magas színvonalú szolgáltatást kaphat terméke mellé.

Az amerikai HP és Compaq cégekből 2002-ben alakult cég az egyik vezető gyártója volt a nagy megbízhatóságú szerverek, notebookoknak, személyi számótógépeknek, hálózati aktív elemeknek . Jelenleg a hálózati eszközöket és az adatközponti rendszereket (szerverek, SAN-ok, NAS-ok) már különálló vállalatként a HPE (Hewlett-Packard Enterprise) fejleszti és gyártja, amelynek leányvállalata, az Aruba neve alatt futnak a hálózati eszközök. Annak idején a HP ProCurve hálózati termékcsalád méltán vívta ki a piac elismerését kiemelkedő szolgáltatásainak, kedvező árfekvésének és nagy megbízhatóságának köszönhetően. A HP hálózati üzletágába 2009 végén került beolvasztásra a nagy multú 3Com hálózati eszközgyártó. A nagy sikerű HP ProCurve hálózati termékcsalád a 3Com-mal történt egyesülést követően átalakult, a kínálat letisztult. A HPE a folytatódó fejlesztéseknek köszönhetően 2014-re egy teljesen megújult hálózati eszköz kínálattal rendelkezett. A technológiai trendeknek megfelelően stackelhető és 10GB ethernet csatolókkal rendelkező eszközök vannak a kínálatban. A HPE hálózati eszközök korlátozott élettartam jótállással rendelkeznek, ami kiemelkedő ár/érték arányt biztosít az eszközöknek.
És amiket e témakörben művelünk többek között: HPE ProCurve és Aruba PoE, switch, router, voice gateway, wireless access point szállítása, programozás, telepítés, hálózat tervezés, mindezt rövid határidővel és szaktanácsadás nyújtásával.

Avaya Communication cég (korábban Lucent és AT&T) a kommunikációs rendszerek vezető fejlesztője és gyártója. Rendkívül széles termékpalettával rendelkezik a telefónia, LAN hálózatok, hálózati biztonság és egyéb kommunikációhoz kapcsolódó megoldások területén. Kis vállalatoknak ajánljuk LAN IP telefóniás terméküket, az IP Office-t, amely kisebb költséggel üzemeltethető a hagyományos alközponti megoldásoknál és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyeket az IP telefóniás technológia alkalmazása tesz lehetővé. Az összetettebb és nagyobb kapacitású Eclipse és Multivantage integrált IP telefóniás megoldást pedig nagyvállalatoknak ajánljuk. Vállaljuk komplett Avaya IP telefonalközpont és IP telefon berendezések, CRM rendszer szállítását, előkonzultációs szolgáltatással.

Az amerikai Bay Networks (ma már Nortel Networks) eredetileg a két, talán legrégebbi hagyományokkal rendelkező hálózatos cégből alakult: a Wellfleet és a Synoptics cégekből. 2010-ben az Avaya hálózati kommunikációs elemeket fejlesztő részlegébe olvadt és immár Avaya (lsd. fent) név és logo alatt elérhetőek a korábbi Nortel és az újabb fejlesztésű Avaya termékek. Rendkívül jó LAN- és WAN-termékekkel rendelkezik a cég.

A Novell csoportmunka eszközök, hálózati és fájlkezelési megoldások, valamint rendszer-felügyeleti termékek segítségével a vállalatok és intézmények produktívabbá, biztonságosabbá és könnyebben felügyelhetővé tehetik munkakörnyezetüket.

A NetIQ átfogó biztonsági és szolgáltatás üzemeltetési portfóliót kínál, különös tekintettel a személyazonosság- és hozzáférés- kezelés, a biztonsági információ- és eseménykezelés, az informatikai folyamatok automatizálása és mérése, valamint a biztonsági előírások és megfelelőség kezelése terén.

A Sennheiser több mint 65 éve csúcsminőségű termékeket állít elő a hang rögzítés, átvitel és reprodukció területén. Magas hanghűségű, professzionális termékei közül elsősorban a telekommunikációs és irodai eszközeit (fejhallgatók, fejbeszélők, mikrofonok és intergrált rendszerek) forgalmazzuk.

A Symantec (Symantec Corporation; SYMC) a világ egyik vezető cége az információs adatvédelem és a vírusirtás terén.Termékei átfogó védelmet nyújtanak az informatikai infrastruktúra minden pontján.Palettáján megtalálhatók a vírusvédelmi, internetbiztonsági megoldások, levelező rendszerek védelme, adattitkosítás (PGP technológiával) és archiválási (backup) megoldások.

Az amerikai The Siemon Company vállalatot 1903-ban alapították és folyamatos fejlesztési tevékenységével a réz és optikai alapú kábelezési hálózatok egyik élenjáró fejlesztője és gyártója azóta is. Méltán népszerű az olyan innovatív termékekkel mint a Z-Max rendszer, a TERA category 7A/class F(a) megoldás valamint az intelligens patchelési rendszer, a Map-IT. Adatközpontokhoz speciális kábelezési megoldásokat fejleszt és szállít. A Lemonet Kft. a Siemon hivatalos Certified Installer státuszával rendelkezik.

És amiket e témakörben művelünk többek között: Siemon System 6, Z-MAX, TERA, LightSystem kábelezés tervezése, szállítása és telepítése, tanácsadás. Mindezt rövid határidővel és szaktanácsadás nyújtásával.

A CommScope, Inc. a kommunikációs kábelezési rendszerek vezető fejlesztője és gyártója. A CommScope Systimax SCS (korábban Avaya, Lucent és AT&T termék volt) nevű kábelezési rendszere a Category 5 előírásokat meghaladó (enhanced cat5, cat5e) valamint a Category 6 előírásokat meghaladó (augmented Cat 6, Cat 6A) tulajdonságokkal rendelkezik. A Systimax rendszer megfelel az Európai Közösség 89/336/EEC (elektromágneses sugárzás korlátozása) ajánlásának. A Systimax rendszert eredetileg a világ egyik leginnovatívabb fejlesztőlaboratóriuma, a Bell Laboratories fejlesztette ki. Népszerű kábelezési rendszere, a GigaSpeed XL kábelezési rendszer, amelynek paraméterei a teljes csatornára teljesítik és meghaladják a TIA/EIA-568-B.2-1 számú 2002 június 24-én elfogadott Category 6 szabvány eloírásait és 1,2 Gbps-os hálózati alkalmazásokat is támogat.

És amiket e témakörben művelünk többek között: Cat 5e, Cat 6, Cat6A kábel, rendező szállítása, komplett kábelezés, rendszer tervezés, kivitelezés, telepítés, hálózat tervezés, mindezt rövid határidővel és szaktanácsadás nyújtásával.

A Microsoft, Inc. fejleszetette ki a jól ismert Windows operációs rendszert, valamint a legsikeresebb irodai alkalmazásokat. Jelenleg már a felhőalapú adatközponti megoldások és szolgáltatások egyik vezető gyártója is egyben.

Az itt felsorolt gyártók csak töredékét adják azoknak, amelyeknek termékeivel rendelkezünk. Ezért érdemes felhívnia cégünket akkor is, ha itt nem található terméket vagy gyártó termékét keresi. A széles választék mellett rendkívül kedvező árakat és magas színvonalú szolgáltatást kaphat terméke mellé. További gyártók, amelyek termékei elérhetőek nálunk: Ubiquity, Reichle & De-Massari (R&M), AMP/Tyco, Dell, Force10, Fortinet, Vivotek, Sony, Huawei, Axis, Hikvision. Kérjük, telefonáljon, ha ezen gyártók valamelyik termékére lenne szüksége!